Het onderzoek Sociaal Ondernemen is dit najaar afgerond met een symposium en de presentatie van het boek

Bestuur

Het bestuur van Stichting Management Studies bestaat uit beleidsbepalende functionarissen van ondernemingen en organisaties die de stichting ondersteunen.

Harry van der Kraats

Partner Maes & Lunau Executive Search

voorzitter

Marloes Michon-Van Dijk

VP HR Shell Netherlands & Benelux/France Operations

Marjolein ten Hoonte

Directeur arbeidsmarkt & MVO Randstad

Rob Regter

VP HR KLM

Susan Eeftink

EVP Strategic HR Rabobank

Richard Greve

Directeur HR & Organisatie NS

Dick Okhuijsen

CEO Transparent

vice-voorzitter

Karien van Oord

Supervisory Board Member Groendus

Guido Heezen

Founder Effectory

Petra Tito

Partner Deloitte

Edward Both

Directeur HR Albert Heijn

Arjen von Tilborg

Adviseur Sociale Innovatie Havenbedrijf Rotterdam

Nicolaas Weeda

Stichting Management Studies

secretaris

Han Gerrits

CTO Knab, hoogleraar VU

Jules van de Perre

Global Director of Rewards AkzoNobel

Suzanne Schenk

Global Head of Reward ABN AMRO

Karin Middelburg

VP HR Western Europe Philips

Raymond Puts

Algemeen directeur AWVN

Programmacommissie

De Programmacommissie van Stichting Management Studies selecteert de te bestuderen onderwerpen en formuleert de vraagstelling voor onderzoeksprojecten. Vertegenwoordigers van ondernemingen en organisaties die in Stichting Management Studies participeren maken deel uit van de Programmacommissie. Zij waarborgen dat de relevante onderwerpen op de agenda van het topmanagement staan. Naast een bestuurslid nemen ook deskundigen en wetenschappers van buiten SMS deel aan de Programmacommissie.

Han Gerrits

CTO Knab, Hoogleraar VU

voorzitter

Gery de Boer

Projectleider FNV

Nicolaas Weeda

Stichting Management Studies

secretaris

Han Mesters

Sector Banker ABN AMRO

Robin Spierings

Programma Manager The Sustainable Flight Challenge KLM

Henk de Bruijn

vm Havenbedrijf Rotterdam

Merijn Zee

Partner BridgeHead

Symposia

De praktijkonderzoeken door Stichting Management Studies worden afgerond met een symposium

  • Donderdag 14 april 2022 presenteert Stichting Management Studies (VNO-NCW) op haar symposium ‘De Winst van Purpose’ de resultaten van het praktijkonderzoek naar het ontwikkelen en bereiken van purpose door ondernemingen. Het onderzoeksrapport wordt gepubliceerd in (e-)boekvorm onder de titel ‘De Winst van Purpose: hoe ondernemingen het verschil kunnen maken’. Het onderzoek is uitgevoerd door een onderzoeksteam van Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam met Henk Volberda, Jatinder Sidhu, Pushpika Vishwanathan, Kevin Heij en Zahra Kashanizadeh.

 

 

 

 

 

Contact

Stichting Management Studies

 

Bureau
Nicolaas Weeda

Contact
Telefoon: 070 3490203
email

 

Bezoek
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag

route

Post
Postbus 93002
2509 AA Den Haag

 

 

 

Disclaimer

Stichting Management Studies zet zich naar alle redelijkheid in voor een juiste en actuele informatieverstrekking op deze site, maar kan geen garantie geven voor juistheid of volledigheid van de verstrekte informatie. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Stichting Management Studies aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, die mocht voortvloeien uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze site, of uit het gebruik van informatie van deze site.

Door op bepaalde links binnen de site te klikken komt u op andere sites van bijvoorbeeld donateurs, waarvoor Stichting Management Studies geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt. Stichting Management Studies behoudt zich te allen tijde het recht voor om de inhoud van de site evenals de benodigde software op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen.

Auteursrecht

Op de inhoud van deze site rust auteursrecht. Teksten, audio- en beeldmateriaal en bronbestanden mogen uitsluitend voor persoonlijke doeleinden worden gebruikt. Niets van deze site mag door derden worden hergebruikt, bewerkt dan wel gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting Management Studies.

Privacy statement

Stichting Management Studies respecteert te allen tijde de privacy van haar online bezoekers. Persoonsgegevens, die door bezoekers van de site aan Stichting Management Studies worden verstrekt, worden verwerkt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Alle gegevens die u stuurt via deze site naar Stichting Management Studies dienen juist en rechtsgeldig te zijn en mogen geen inbreuk maken op rechten van derden.